AANMELDFORMULIER ZITTING 'ON TOUR'

  • Alleen leden kunnen zich aanmelden.
  • We bieden ieder lid de mogelijkheid zich met maximaal 4 personen aan te melden. Bij aanmelding geef je alle personen op die aan jouw tafel zitten.
    Let op, je kunt alleen leden extra aanmelden.
  • Opgave individueel of per 2 personen is uiteraard ook mogelijk.
  • Uitdrukkelijk verzoek om per tafel 1 persoon te laten aanmelden. We willen voorkomen dat we dubbele aanmeldingen krijgen van personen die aan dezelfde tafel zitten.
  • Bij opgave kun je een voorkeursdag opgeven. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de voorkeuren, Maar dat zal wellicht niet voor iedereen mogelijk zijn.
  • De datum en tijdstip van aanmelding is leidend op het moment dat we niet aan alle verzoeken kunnen voldoen want vol is helaas vol.
  • Als de sluitingstermijn is verstreken (16 oktober 2020) krijgt iedereen een definitieve bevestiging van aanmelding. Hierbij worden dag, locatie en tijdstip vermeld

Indien u extra personen aan wilt melden vul dan onderstaande velden in. Indien dit niet het geval kunt u onderstaande velden overslaan.

Bij aanmelding geef je alle personen op die aan jouw tafel zitten. Let op, je kunt alleen leden extra aanmelden.

  
  
  

 


ZITTING KARKLINGELS ‘ON TOUR’

Een zitting die coronaproof is. Kan dat eigenlijk? Daar hebben wij als kemmissie samen met het bestuurde afgelopen weken ons hoofd over gebroken.Conclusie: ja, dat kan! Met creatief denken, de flexibiliteit van onze artiesten &horeca en uiteraard een ton wilskracht kunnen we een hele mooie alternatieve zitting voor onze leden organiseren. En daar zijn we trots op!

Onze zitting gaat dit jaar ‘o ntour’!De artiesten reizen langs verschillende locaties in Oostrum waar jullie als publiek in een veilige omgeving een gezellige avond kunnen beleven. Anders dan anders? Zeker! Maar deze speciale editie van de zitting wil je echt niet missen!

Deze speciale editie vindt–zoals jullie van ons gewend zijn–plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 november 2020. Het aantal beschikbare plekken zal beperkter zijn vanwege de maatregelen.Zorg dus dat je er snel bij bent! Op de website kun je je vanaf zaterdag 3 oktober 10.00 uur opgeven voor deze bijzondere avond. Volgens de huidige maatregelen mag je met maximaal 4 personen aaneen tafel zitten. Bij opgave kun je je tafelgenoten meteen aanmelden. Kom je alleen of met zijn tweeën?Ook hiervoor hebben we plek. Vrijdag 16 oktober sluit de aanmeldingstermijn, zodat wij als kemmissie vanaf dat moment de indelingen definitief kunnen maken. We hopen hiermee een mooi alternatief te bieden dit jaar!

De Kemmissie Zitting& CV De Karklingels